DSC_0190

Van harte welkom bij mijn website: “ Si metra Di ”.

Mijn naam is Diana van der Steen.

Bij mij kun je o.a. terecht voor consulten Tarot en Numerologie.  Daarnaast geef ik ook de Tarotcursus voor beginners en de Tarotcursus voor gevorderden. Sinds vorig jaar is daar ook nog de jaarlijkse Tarot-5-daagse bijgekomen (zie Tarotspecial). Inmiddels ben ik ook bezig met het opzetten van een Tarot jaaropleiding. Hierover volgt spoedig meer!

Zowel de consulten als de cursussen geef ik bij Nieuwetijdswinkel De Maretak in Breda en  binnenkort ga ik ook in België (Schilde) lesgeven. Kijk op de betreffende pagina’s voor meer informatie.

Het heeft even stil gelegen maar gelukkig kan je me weer regelmatig vinden op diverse spirituele beurzen door heel het land, zie daarvoor de pagina “Beurzen”.

In januari 2020 heb ik de Malvaopleiding  Energetisch Kinder- en Jongerencoach afgerond.  Dit biedt mij de mogelijkheid om vanaf nu ook daadwerkelijk iets voor kinderen, jongeren en hun ouders te kunnen betekenen.  Mocht je hierover meer willen weten kijk dan vooral op de desbetreffende pagina!

Wil je meer over mij weten en hoe ik hiertoe gekomen ben?  Kijk dan bij “Over mij”.

O, enne… als je wilt weten waar de naam Si metra Di vandaan komt?

Deze is ontstaan door mijn fascinatie met de maan. Als je het woord “maan” omdraait kom je op “naam”.  Diana is één van de maangodinnen, net als o.a. Artemis. Als je die naam omdraait, kom je vanzelf op Simetra.

Bij elkaar ontstond zo mijn praktijknaam Si metra Di!

Graag tot ziens!

Warme groetjes, Diana 

06-10616032  /  simetradi@hotmail.com

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. : 72963956

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s