Diana consulten foto bovenaan

De Tarot zie ik als een diepgaande beeldentaal die net als iedere andere taal geleerd kan worden. Om de taal van de Tarot goed te leren begrijpen, heb ik een 2-jarige beroepsopleiding tot Tarot Mediator gevolgd bij “Buro voor Tarot” in Breda. Ook de Numerologie was daar onderdeel van.

Bij consulten met behulp van de Tarot en de Numerologie ga ik samen met je kijken naar vragen omtrent bijvoorbeeld de liefde, je gezin, werk, conflicten, angsten of je persoonlijke ontwikkeling. Na een consult heb je voldoende inzicht om zelf verder te kunnen. Er is ook een legging mogelijk waarbij we, zonder een vraag van jouw kant, in algemene zin naar jouw leven gaan kijken.

Vanaf maandag 11 mei zijn de maatregelen omtrent het Coronavirus versoepeld.
Dit betekent dat er ook weer afspraken voor Tarotconsulten gemaakt kunnen worden!
Daarbij zal ik natuurlijk de nodige voorzorgsmaatregelingen nemen. Dit betekent o.a. dat we de 1,5 meter-regel in acht houden en er handgel klaar zal staan.

Locatie:           Zuiderlicht, Centrum voor Bewust Leven, Kloosterlaan 138a te                            Breda

Locatie:           Nieuwentijdswinkel De Maretak, Van Goorstraat 1 te Breda

Wanneer:       Op  beide locaties op afspraak

Kosten:    40 euro voor een eerste uitgebreid consult van 50 minuten tot 1 uur,  inclusief vooraf uitgerekende persoonlijkheidskaarten. 

Nieuw:    Vanaf sept. 2019 ontvangen  Bredapas-houders  25% korting en betalen dus 30 euro voor een eerste uitgebreid consult.  Dit geldt ook voor diegenen die al eerder een consult hebben gehad en nogmaals willen komen, ook zij betalen dus een tarief van 30 euro!

Het is ook mogelijk dat ik langs kom op feestelijke gelegenheden waarbij geïnteresseerden kennis kunnen maken met de tarot of bijvoorbeeld op een middag of avond met vrienden en vriendinnen.

Voor bedrijven kan ik een speciale offerte maken. Een Tarotreading kan veel inzicht geven als niet alles loopt zoals gewenst, of juist om op de goede weg door te gaan.

Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Bel 06-10616032 of gebruik het contactformulier.

Graag tot ziens!

Diana consulten onderaan