cropped-dsc_02401.jpg

Het doel van deze inspirerende, interactieve cursus is dat je leert hoe je anderen, op een integere wijze, meer inzicht kan geven in allerlei vraagstukken die op dat moment in hun leven spelen waarna ze zelf weer verder kunnen. En zeker zo belangrijk: door te werken met de Tarot leer je jezelf steeds beter kennen!

Alle 78 kaarten uit het Rider Waite-deck zullen worden behandeld.  Je leert in een tijdsbestek van een aantal dagdelen om de tarotkaarten op de juiste manier te gebruiken. In plaats van een dik studieboek gaan we samen naar de symboliek kijken en krijg je heldere uitleg over iedere kaart en een naslagwerk zodat je al snel zelf aan de slag kunt. Daarnaast worden er verschillende legpatronen behandeld en komen de elementenleer, numerologie, persoonlijkheidskaarten en consulttechnieken aan bod. Ook zal er volop ruimte zijn om gezamenlijk te oefenen.

Reken maar op een leerzame, gezellige cursus!

  • Tarotspecial !! Samen met Myrthe Bruinzeel van Spirit & Soul organiseer ik een 5-daagse Mediumschap en Tarot. Datum: 13 t/m 17 juli 2020. Kijk voor meer informatie op: http://www.spiritandsoul.nl/specials
DSC_0192

Data:

Vanaf maandag 11 mei zijn samenscholingen vanaf tien personen weer toegestaan, onder de voorwaarde dat iedereen 1,5 meter uit elkaar blijft.

Dit betekent dat de Tarotcursussen ook weer van start kunnen gaan!
Daarbij zal ik natuurlijk de nodige voorzorgsmaatregelingen nemen. Dit betekent o.a. dat we de 1,5 meter-regel in acht houden en er handgel klaar zal staan. Daarnaast zal óf de ruimte groter worden óf zullen de groepen nóg kleiner worden. Bijna privéles dus 🙂!

Woensdagavond    *Nieuw: 02, 09, 16, 23 en 30 september van 18.30 tot 22.00 uur.  Maximaal aantal deelnemers: 6 !   Locatie: Zuiderlicht, Centrum voor Bewust Leven, Kloosterlaan 138a, Breda

Maandagmiddag   *Nieuw: 19 en 26 oktober en 02 en 09 november  van 13.15 tot 17.45 uur.  Maximaal aantal deelnemers: 3 !   Locatie:  De Maretak,  van Goorstraat 1, Breda

Investering:   225,- euro    * incl. lesmateriaal en uitgebreid, praktisch naslagwerk             * excl. Rider Waite deck

Na deze cursus bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan maandelijkse oefenochtenden / -avonden en aan de Tarotcursus voor Gevorderden.   Zie daarvoor de betreffende pagina’s.

Als je interesse is gewekt, meld je dan snel aan want vol = vol!

Omdat de cursussen vrij snel vol zitten kan je jezelf ook op een wachtlijst laten plaatsen door het contactformulier in te vullen en aan te geven of je graag op maandagmiddag, woensdagavond of graag op een ander tijdstip mee wilt doen. Als er dan weer een nieuwe cursus komt, ben jij de eerste die ik hierover informeer!

  • Indien je met een groep bent dan is het ook mogelijk dat ik de cursus op locatie geef. 

Informatie en inschrijving:

Tel 06-10616032 of gebruik het contactformulier.

Voel je welkom !