cropped-dsc_02401.jpg

Het doel van deze inspirerende, interactieve cursus is dat je leert hoe je anderen, op een integere wijze, meer inzicht kan geven in allerlei vraagstukken die op dat moment in hun leven spelen waarna ze zelf weer verder kunnen. En zeker zo belangrijk: door te werken met de Tarot leer je jezelf steeds beter kennen!

Alle 78 kaarten uit het Rider Waite-deck zullen worden behandeld.  Je leert in een tijdsbestek van een aantal dagdelen om de tarotkaarten op de juiste manier te gebruiken. In plaats van een dik studieboek gaan we samen naar de symboliek kijken en krijg je heldere uitleg over iedere kaart en een naslagwerk zodat je al snel zelf aan de slag kunt. Daarnaast worden er verschillende legpatronen behandeld en komen de elementenleer en een stukje numerologie aan bod. Ook zal er volop ruimte zijn om gezamenlijk te oefenen.

Reken maar op een leerzame, gezellige cursus!

DSC_0192

Data:

Maandagmiddag: 07, 14, 21 en 28 maart 2022 van 13.15 tot 17.30 uur.  Maximaal aantal deelnemers: 4 !   Locatie:  De Maretak,  van Goorstraat 1, Breda

In de planning: -Vanaf 2022 cursussen in Schilde, België op vrijdag. Houd de site in de gaten voor meer info!

****kijk ook bij de TarotSPECIAL van 04 t/m 08 april 2022!!!****

Investering:   249,- euro   * incl. lesmateriaal en uitgebreid, praktisch naslagwerk     * excl. Rider Waite deck

Na deze cursus bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan maandelijkse oefenochtenden / -avonden.  Zie daarvoor de betreffende pagina.

Als je interesse is gewekt, meld je dan snel aan want vol = vol!

Omdat de cursussen vrij snel vol zitten kan je jezelf ook op een wachtlijst laten plaatsen door het contactformulier in te vullen en aan te geven of je graag op maandagmiddag, woensdagavond of graag op een ander tijdstip mee wilt doen. Als er dan weer een nieuwe cursus komt, ben jij de eerste die ik hierover informeer!

  • Indien je met een groep bent dan is het ook mogelijk dat ik de cursus op locatie geef. 

Informatie en inschrijving:

Tel 06-10616032 of gebruik het contactformulier.

Voel je welkom !