Droom jij van een eigen Tarotpraktijk? Zou je misschien graag op spirituele beurzen willen staan? Of wil je gewoon heel goed de Tarotkaarten leren leggen? Lees dan vooral verder!

Vanaf januari 2022 bestaat namelijk de mogelijkheid om in 5 maanden tijd een geweldige Tarotopleiding te volgen! Gedurende deze periode zal je genoeg kennis opdoen en oefenmogelijkheden krijgen om daarna geheel zelfstandig met de Tarot aan de slag te gaan.

We gaan werken met de Rider Waite Tarot vanwege de uitgebreide symboliek op deze kaarten. Ten slotte is de Tarot een beeldentaal en ik zal je leren dat je door goed naar het plaatje te kijken, heel veel informatie krijgt. Natuurlijk gaan we alle 78 kaarten behandelen. Daarnaast leer je verschillende legpatronen te gebruiken, krijg je les in Elementenleer, Numerologie, Consulttechnieken, Vraagstelling en Ethiek. We gaan leren hoe we persoonlijkheidskaarten uitrekenen en nog veel meer.

Maarrr… dat is nog niet alles want we gaan in deze opleiding nog een stapje verder! Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen op een gegeven moment een eigen draai aan het geheel gaat geven, gaan we vanaf de 4e lesdag ook intuïtief met de Tarot aan de slag.

Intuïtie

Dit betekent dat we dan nog meer gaan kijken naar wat jij nu eigenlijk ziet in dat plaatje, wat bij jou naar boven komt, en waarom dat dan zo zou kunnen zijn. Ik ga je tools geven om steeds meer te gaan vertrouwen op die ingevingen, we gaan gezamenlijk mediteren, oefenen, oefenen en nog eens oefenen en het zou me niks verbazen als jij versteld gaat staan van jezelf!

Ik heb er bewust voor gekozen om de groepen klein te houden – max. 6 pers. – om zo iedereen genoeg aandacht te kunnen geven. De dagen hebben steeds een deel theorie met daarnaast veel praktijk want door te doen leer je naar mijn idee het meest.

*Na iedere lesdag krijg je van mij één of meerdere opdrachten mee naar huis. Deze kan je voor de volgende lesdag inleveren via mail en ze worden door mij zo snel mogelijk beantwoord. Iedereen kan meerdere oefeningen krijgen als hij / zij dat wil.

De laatste les sluit je af met een compleet consult en met een dik verdiend certificaat!

Ennn… als je dat zou willen dan kan ik je na deze opleiding in contact brengen met een spirituele bel-lijn zodat jij gelijk aan de slag kan gaan om al het geleerde in de praktijk te gaan brengen!

  • Mocht er plaats zijn dan is het voor iedereen die een Beginnerscursus heeft gevolgd, mogelijk om vanaf de 4e les in te stromen. Stuur me even een berichtje dan spreken we e.e.a. verder af.

Wanneer: *NIEUW*: Zaterdag 08+29 jan – 19 feb – 12 mrt – 02+23 apr – 21 mei

Tijd: 10.00 – 16.30 (gelieve je eigen lunch mee te nemen)

Waar: Nieuwetijdswinkel De Maretak, Van Goorstraat 1 in Breda

Investering: 595,00 euro incl. een uitgebreid naslagwerk en koffie/thee met lekkers

Als je interesse is gewekt, geef je dan gauw op via het contactformulier of bel: 06-10616032

Voel je welkom!