Verhaal foto Diana

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het paranormale. Radioprogramma’s, tv-documentaires en tal van uiteenlopende boeken: ik heb ze allemaal verslonden. Rond mijn 20e kocht ik voor de lol mijn eerste tarotdeck. Nu weet ik dat ik toen al onbewust bezig was om me spiritueel open te stellen.

Van mijn 20e tot mijn 30e was een heerlijk onbezorgde tijd. Ik had een lieve man, fijn werk en ik was gezond. Een periode waarin niet veel tijd was voor het bovennatuurlijke. Wel las ik nog steeds veel esoterische boeken maar ik stond gewoon met beide benen op de grond. Tot ik rond mijn 30e een aantal onverklaarbare klachten kreeg. Ik ga je mijn ziektegeschiedenis grotendeels besparen maar vanaf dat moment heb ik tot mijn 45e letterlijk aan mijn stoel vastgeketend gezeten. Desondanks, zat ik in de moeilijkste tijd van mijn leven niet geheel stil. Ik heb twee prachtige kinderen op de wereld mogen zetten en omdat ik toch de tijd had, pakte ik weer terug naar mijn oude hobby: het spirituele. Daarover vertel ik hieronder meer. Eerst neem ik je nog even mee naar mijn 45e levensjaar waarin iets buitengewoon onverwachts gebeurde.

Na een slopende ziekteperiode belandde ik namelijk bij een nieuwe arts en werd duidelijk dat ik 15 jaar lang had geleefd met een verkeerde diagnose! Medicatie werd aangepast en voorzichtig kon ik beginnen aan een langdurig herstel. Ik ben inmiddels weer ruim 5 jaar verder en ik mag eindelijk zeggen dat het nu goed met me gaat. De impact van de verkeerde diagnose is enorm geweest maar het voelt ook als een wonder dat ik nu weer zoveel kan. Alles bij elkaar heeft het me toch gevormd tot de persoon die ik nu ben en daar ben ik, ondanks alles, heel dankbaar voor. Ik sta figuurlijk nog steeds maar letterlijk opnieuw met beide benen op de grond!

Bij Buro voor Tarot, destijds in Breda, heb ik de 2-jarige HBO-beroepsopleiding tot Tarot Mediator gevolgd. Vanaf die periode is de tarot een onmisbaar instrument in mijn leven. Ik ben lid geworden van de Tarot Beroepsvereniging Nederland en je kan me al jaren vinden op diverse beurzen van o.a. Paranormaal Alternatief (Rijswijk) en Paravisie (Rotterdam, Breda etc.) en op de beurzen van Zielsgelukkig (o.a. Deurne, Berg en Dal) en ’t Westlicht in Goes.  Daarnaast heb ik vanaf februari 2018 een praktijkruimte bij Zuiderlicht, centrum voor bewust leven in Breda, waar ik op afspraak consulten geef . Vanaf september 2018 kan je bij mij ook terecht voor de Tarotcursus voor Beginners en sinds mei 2019 ook voor de Tarotcursus voor Gevorderden.  Deze cursussen geef ik ook bij De Maretak, Nieuwetijdswinkel in Breda.

DSC_0215

Naast de Tarot heb ik een diep geloof in engelen. Niet verwonderlijk dat ik dan tussendoor ook nog terecht kwam bij Karin Meeng-Vink van Kirima Spiritual Healing, www.kirima.nl . Van Karin heb ik diverse inwijdingen mogen ontvangen waaronder die van de Aartsengelen en de Priesteressen van Isis. Ook heb ik bij haar Usui Reiki 1 en 2 gevolgd.

Omdat ik honger bleef houden naar meer, bleef ik me verdiepen in mogelijkheden om mezelf te verrijken met nog meer kennis. Uiteindelijk kwam ik hierdoor terecht bij Mediumpraktijk Spirit & Soul, www.spiritandsoul.nl  momenteel gevestigd in Teteringen. Daar zouden ze me gaan leren om een goed medium te worden! Uitzonderlijk, want iedereen die mij goed kende, wist dat ik totaal niet “zweverig” was en nu ging ik iets “doen” wat ik eigenlijk toch helemaal niet beheerste? Ik moet je eerlijk zeggen: ik was zelf zo sceptisch als het maar zijn kon! Wist ik veel dat je paranormaliteit kunt trainen!

Inmiddels heb ik onder de bezielende leiding van Myrthe en Pat jaren van trainingen, workshops, mediumweken en afsluitend een intensieve jaaropleiding (Mentorship) gevolgd. Ben ik nu dan ineens een medium? Ja en nee. Ja, ik heb mijn heldere vermogens mogen ontwikkelen waardoor ik hier inmiddels volledig op vertrouw en deze o.a. ook gebruik bij mijn tarotconsulten. Ja, ik kan contact maken met overleden dierbaren en degene die is achter gebleven bewijzen geven van hun voortbestaan. Nee, ik ben het niet ineens…. Net als eigenlijk iedereen heb ik het altijd (onbewust) in me gehad, ik heb alleen ook de kans gekregen om het te kunnen ontwikkelen. Het is altijd al de roep geweest van mijn ziel en eindelijk mag ik daar volledig gehoor aan geven!

Verhaal Diana onderaan